Pasiune pentru excelenta
Descopera-ne
Vrei sa iti infrumusetezi locuinta sau biroul? E timpul sa ne faci o vizita la showroom-ul nostru din Arad, de pe Calea Radnei, nr. 276, pentru a ne cunoaste si a te intalni cu produsele in care credem si pe care le comercializam cu succes, de mai bine de 10 ani. Suntem o companie moderna si dinamica, care considera inovatia si tehnologia ca fiind absolut necesare pentru noile tendinte in materie de amenajarea a spatiului, fie el public sau personal.
Nu ezita sa iti exprimi dorintele, gusturile si opiniile! Suntem aici ca sa iti oferim colectii originale de faianta, gresie, mozaic, adezivi, obiecte sanitare si decoratiuni, pentru a transforma in realitate, si cele mai fanteziste idei ale tale, cu privire la amenajarea spatiului interior. Mai mult, iti stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii oferite de echipa noastra, care este cunoscuta pentru profesionalismul, pasiunea si dedicarea sa. Cu noi, ai posibilitati infinite de combinare a materialelor si finisajelor, astfel incat sa obtii mereu efectul si atmosfera dorita.

Te provocam la amenajat!
Ne plac provocarile, asa ca suntem gata oricand sa abordam un proiect nou. Scopul nostru este sa adaugam un plus de valoare oricarui decor prin calitatea si unicitatea produselor noastre, importate de la producatori italieni si spanioli de renume mondial, precum Dom Ceramiche, Cifre CerĂ¡mica, Ceramica Settecento, Vives Ceramica, Ariana Ceramica, NovaBell Ceramiche Gruppo Bellei si Ascot Ceramiche.
Diversitatea de modele si culori pe care ti le punem la dispozitie, iti permit sa pui in practica orice idee de amenajare, oricat de indrazneata sau neobisnuita ar fi ea. Poti recrea cu usurinta atmosfera austera a stilului scandinav, liniile dure ale celui industrial sau frumusetea melancolica a decorului vintage.
Vrem sa jucam un rol important in povestea personalizata a ambientului tau, dar sa fim si un partener de incredere pentru toate proiectele tale de redecorare.